Módosított TANÉVKEZDÉSI ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ — 2022/2023.

Tisztelt Befizetők!

Étkezési díjak 2022. Szeptember 1-től normál és diétás étkezés esetén:

Teljes ár   50% ár  
Napközi (3x étkezés) 1031 Ft/nap Napközi (3x étkezés) 516 Ft/nap
Menza (1x étkezés) 733 Ft/nap Menza (1x étkezés) 367 Ft/nap

A szeptemberi befizetés alkalmával küldött tájékoztatóban nem a megfelelő árak szerepeltek, így az alábbi eltérések keletkeztek étkezési formánként egész szeptember hónapra kiszámítva:

Teljes ár   50% ár  
Napközi (3x étkezés) 1031 Ft/ Napközi (3x étkezés) 516 Ft/
Menza (1x étkezés) 733 Ft/ Menza (1x étkezés) 367 Ft/

A szeptember havi befizetésből adódó különbözet az októberi befizetés alkalmával kerül felszámolásra. A szeptemberi lemondásaikat a rendszer automatikusan az emelt összegen fogja levonni!

A Befizetési időszak 09.16. pénteki naptól indul, az október hónapra érvényes díjak ekkor kerülnek kiküldésre!

Befizetési lehetőségek:

Szülői felület: https://gyakorlo1.hungast.hu/
Utalás: 11731001-23136348 (Hungast Mecsek Kft.)
Személyes befizetés: Az aktuális havi tájékoztatóban megjelölt időpontokban

A és B menü rendelés változás:

Szeptembertől iskolájukban elérhető az A menü mellett a B menü is. Amennyiben a szülői felületen rendelik meg és fizetik ki az étkezést, napi szinten be tudják állítani, mely menüt szeretnék megrendelni. Utalásos illetve személyes befizetés során egész hónapra vagy A menüt, vagy B menüt tudnak rendelni október hónaptól. Kérjük utalás esetén a közlemény rovatban a gyermek neve és osztálya mellett tüntessék fel A vagy B menüt szeretnének.

Szülői felületen B menü beállítása:

A választott napon az „ Iskola alsós/Iskola felsős” feliratra kattintva megtekinthetik a napra vonatkozó menüket, a kiválasztott menüt kattintással lehet beállítani. Amennyiben minden napra a megfelelő menü került beállításra, a jobb felső sorban a mentés gombot mindenképpen meg kell nyomni! Ezután a Bankkártyás fizetés menüpont alatt újra megtekintheti az étkezéseket, a bankkártyával történő fizetés után véglegesíti a rendszer a megrendelést.

Étkezés lemondás:

Étkezés lemondására a továbbiakban is mindig előző munkanap 9.00-ig van lehetőségük.
Étkezést lemondani a szülői felületen, e-mailben és telefonon is lehet.

Étkezés befizetés:

Az aktuális havi befizetésekről szóló tájékoztatót a továbbiakban is megküldjük az iskola részére, illetve e-mailben is a szülőknek. Kérjük fokozottan figyeljenek a befizetési határidőkre!
Amennyiben a megadott határidőig nem érkezik meg befizetésük, pótbefizetés keretei között még lehetőségük van étkezést rendelni. Pótbefizetés esetén minden hónapban megadjuk, mely naptól tud a gyermek étkezni. Pótbefizetés esetén mindenképpen vegyék fel ügyintézőjükkel a kapcsolatot!

Köszönjük együttműködésüket!