Eredmények, büszkeségek

Tanulóink sok megmérettetésen vesznek, vettek részt a tanév során, a különböző tanulmányi versenyek, sportversenyek, levelező versenyek, pályázatok lassan a döntő szakaszhoz közelednek, van, ahol már le is zajlott a döntő. 
Örömmel számolunk be az eredményeikről:

Sportolóink a kosárlabda Diákolimpián szerepeltek eredményesen: a III. és IV. korcsoportos lányok is megnyerték a megyei fordulót, a III. korcsoportos fiúk másodikak lettek.

Az atlétika Diákolimpián Nagy Miklós (6.b) egyéniben a megyei III. helyen végzett, a III. korcsoprtos fiú csapatunk pedig megnyerte a megyei döntőt. 

Hornok Máté (8.b) az Öveges József fizikaverseny országos döntőjébe jutott, 22. helyezettként, így továbbjutott a májusban, Győrben rendezendő országos döntőbe. 

Mozaik Országos Tanulmányi Versenyen Biharvári-Juhász Marcell (2.b)  matematika és anyanyelv tantárgyból, Marosvölgyi Zsófia (2.a) pedig "Általános műveltség" kategóriában bejutott az országos döntőbe. A döntőt április 9-én rendezték, az eredményeket április 21-én hirdették ki. Marci 4. helyezést ért el anyanyelv tantárgyban, Zsófi pedig 6. helyen végzett az országos döntőben.

Torma Dániel (8.b) és Végh Laura (8.b) a Társastánc országos bajnokságon a Junior II. E kategóriát megnyerték. 

A versenyzőknek, felkészítőiknek is sok szeretettel gratulálunk!

 

2022-04-24