Cseresnyés Mariann

Cseresnyés Mariann
e-mail
cseresnyesmariann@gmail.com
Osztálya
Munkaközösség
Az alábbi tantárgyakat tanítja:
Az alábbi osztályokban tanít:
Egyéni fogadóórát tart
Péntek 9.35-10.20

Cseresnyés Mariann vagyok. 1999-ben szereztem tanítói diplomát a Szombathelyi Tanárképző Főiskolán, ahol a műveltségi területek közül az ember és társadalom címűt  választottam.

2002 szeptemberétől tanítok a PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 1. Számú Általános Iskolájában. Az elmúlt 19 év alatt főként napközis tanítóként dolgoztam. Jelenleg a 4. c osztály napközis tanítója vagyok.

Napközis tanítóként fontosnak tartom a szeretetteljes, bensőséges kapcsolat kialakítását a gyerekekkel. Szeretem, ha tanítványaim jól érzik magukat az iskolában, mindig örömmel jönnek. Délután az egymást segítő, elfogadó osztályközösség kialakítását sok közös játékkal, kreatív tevékenységek végzésével, meséléssel, kötetlen beszélgetésekkel igyekszem elérni.

Fontosnak tartom a délutáni napirend, szokás- és értékrend kialakítását, emellett a házi feladatok maradéktalan elkészítését.

Négy gyermek édesanyjaként – akik közül három már iskolánk tanulója – jól ismerem a gyermekek érdeklődési körét. Tudom, hogy a szülők és a gyermekek izgalommal készülnek az iskolára.

Nagyon fontosnak tartom a kiváló együttműködést a szülőkkel, és azt, hogy a gyerekek vidámak legyenek és biztonságban érezzék magunkat a mi kis osztályunkban.

Kolléganőmmel biztosítjuk a kisiskolások számára a biztonságos környezetet. Nálunk a legjobb kezekben lesznek.