Szülők-nevelők bálja

 

bál​​​​​​​

Az elsőbálozók izgalmával nyitom meg iskolai bálunkat, mely reményeink szerint az első, hagyományteremtő és egyben közösségépítő alkalom lesz a további iskolai bálok sorában. 

 

― mondta Dornné Balogh Szilvia tagintézményigazgató-helyettes, a bál főszervezője népes és lelkes közönség előtt február 3-án, szombaton, a PTE BTK Szántó Kovács János úti dísztermében.

A megnyitót iskolánk diákjainak műsora követte. Fellépett az iskolai kórus, a felsős diákszínpad, az alsósok két néptánccsoportja. Gerner Bori népmeséje, Kisgéczi Dániel zongorajátéka is osztatlan sikert aratott. A műsort Somogyi Csaba tanár úr alkalomhoz illő, eredeti konferálása kísérte.

A vacsoráról a Hungast séfje gondoskodott, desszertként a Magda cukrászda nevezetes somlói galuskáját kóstolhattuk meg.

Az est egyik meglepetése Semjén Dávid és Semjén Edit szülők hangulatos jazzkoncertje volt. Ezt hajnalig tartó fergeteges táncmulatság követte.

A szusszanásnyi szünetben, a tombolasorsoláson több értékes ajándékcsomag talált gazdára. Ezúton is köszönjük a szülők nagylelkű felajánlásait!

Köszönjük Simon Gabriella tanárnőnek a szervezésben nyújtott kiemelkedő munkáját.

Köszönjük továbbá fő támogatóinknak: a PTE-nek, a Magda cukrászdának, az Árkád Pécsnek, és a Hungast-nak, akik nagylelkűen hozzájárultak ahhoz, hogy méltó körülmények között bálozhassunk.

Reményeink szerint: "jövőre, veletek, ugyanitt"!

bal​​​​​​​

 

2024-02-05