Brummogással teli délelőtt

 

​​​​​​​

November 18-án délelőtt Mackó-napot tartottak az iskolában. Kicsik és nagyok egyaránt megmutathatták kedvenc bundásaikat. Az osztályok medvés osztályképet, csoportképet készítettek, de voltak vállalkozó szellemű egyéni fotózkodók is. Tanáraink kedvenc macijaival szintén megismerkedhettünk. A legjobb képeket az oldal alján lévő galériában nézhetik meg. 

A mackók az órai munkába is betekinthettek. Több tanórán előnyt jelentett, ha „mackód van”. Egyes tanárok még tematikus feladatokkal is készültek, így a bundások igazán otthon érezhették magukat. 

A számtalan izgalmas program megkoronázásaként egy mackószépségversenyt tartottak, melyre minden osztály egy medvét nevezhetett. Senki nem ivott előre a medve bőrére, mindenki tudta, hogy komoly harc folyik az első helyért. Az idei évben a számtalan csodaszép jelölt közül a felsős mackók versenyében a 7.a, az alsós mackóknál pedig az 1.b és a 4.a osztály bundása nyerte el a „2020. Legszebb Mackója” címet. A legtöbb medvét ebben az évben az 1. c. osztályba járók hozták, ők lettek a legmackósabb osztály. Az ötödik órában megrendezésre kerülő eredményhirdetés után minden osztály átvehette a jól megérdemelt jutalmat – stílusosan maci alakú gumicukrot és egyéb mackós, illetve mézes finomságokat. 

Köszönjük szépen a DÖK-nek a szervezést, reméljük kicsi-nagy egyaránt jól érezte magát, és a mackók sem bánták, hogy felébresztettük őket téli álmukból. 

 

2020-11-18

Hozd a mackódat suliba